Hlavná obsah

Vážení obyvatelia!

Obec Tvrdošovce používa informačný systém Separus na evidovanie množstva komunálneho a separovaného odpadu. V nasledujúcich dňoch vám bude doručená obálka, ktorá obsahuje: harmonogram separovaného zberu druhotných surovín na I. polrok 2020, nálepky s čiarovými kódmi na vrecia, zároveň nálepku/-y s uvedením Vašej adresy na smetné nádoby na komunálny odpad.

Pri zbere skla použite nálepky označené nápisom SKLO na zelenom podklade nalepením na zelené vrece, pri zbere plastov, tetrapakov a kovov použite nálepky s nápisom PLAST na žltom podklade nalepením na žlté vrece a pri zbere papiera použite nálepky s nápisom PAPIER na modrom podklade nalepením na modré vrece. Prosíme Vás, aby ste jednotlivé vrecia značili príslušnou nálepkou.

 Nálepku na komunálny odpad treba nalepiť na prednú stranu smetnej nádoby na čistý povrch podľa počtu členov v domácnosti/rodiny. Pomocou týchto nálepiek a nového systému evidencie zberu odpadu bude možné vykonávať monitoring zberu komunálneho a triedenia separovaného odpadu v našej obci za jednotlivé domácnosti. Prosíme Vás, aby ste týmto úkonom venovali náležitú pozornosť!

V prípade nedostatku nálepiek alebo pri nesprávnej adrese, kontaktujte obecný úrad (kanc. č. 6), alebo tel. č. 0905 602 338, aby sme Vám mohli zabezpečiť nové nálepky.

Prosíme Vás, aby ste do nasledujúceho zberu komunálneho odpadu, ktorý sa uskutoční v dňoch 2-5. marca 2020 nalepili nálepky s vytlačenou adresou na žltom podklade na smetné nádoby podľa počtu členov v domácnosti/rodiny. Zároveň Vás žiadame, aby boli v priebehu zberu komunálneho odpadu vyložené všetky smetné nádoby s etiketami kvôli označeniu týchto nádob čipom.

Ďakujeme za zodpovedný prístup a spoluprácu!