Hlavná obsah

Vážení občania,

čaká nás celoplošné testovanie na Covid-19. Úspešný priebeh celej akcie bude závisieť od spolupráce obyvateľov, samosprávy a štátu. Našim cieľom je zabezpečiť administratívne a iné dobrovoľnícke povinnosti pri testovaní v našej obci antigénovými testami.

V tejto súvislosti Vás žiadame o pomoc pri organizačnom zabezpečení celoplošného testovania na koronavírus v termínoch:

30.10.2020 -01.11.2020,

06.11.2020–08.11.2020,

v čase od 08:00 –20:00 hod. ako administratívna sila, alebo iné dobrovoľnícke činnosti.

Ak máte záujem pomôcť pri vypĺňaní formulárov, prípadne ďalších administratívnych úkonoch, a úkonoch usmerňovania a riadenia, máte viac ako 18 rokov, nahláste nám svoj záujem zaslaním e-mailu na adresu: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

V e-mailovej správe prosíme uviesť:

vaše údaje, meno, adresu a tel. kontakt

termín, kedy chcete pomôcť – deň a čas

pozícia, na ktorú sa hlásite (admininstratíva, alebo usmerňovanie a riadenie).

Informujte sa telefonicky: 0917/948 999.

Obec Tvrdošovce ako prevádzkovateľ osobných údajov, týmto informuje dobrovoľníkov, ako dotknuté osoby o spracúvaní osobných údajov v rozsahu: titul, meno, priezvisko, dátum narodenia, telefónne číslo, email na účel poskytnutia osobných údajov tretím stranám, teda Ministerstvu obrany SR v súvislosti so zabezpečením a organizáciou pomoci pri celoslovenskom testovaní. Za týmto účelom môžete byť kontaktovaný na Vami uvedených kontaktných údajoch na základe príslušných údajov.

Úspešnosť plánovaného celoplošného testovania obyvateľov na Covid-19 závisí od prístupu nás všetkých.

Ďakujeme, že pomáhate!